Контакти

Централна сервизна база, централен склад резервни части, шоурум налични машини

Индустриална зона Радиново

тел.: (032) 67 62 53

Сервиз и резервни части

тел/факс: 032  67 62 52 - резервни части

тел/факс: 032  67 02 29 - сервиз

email: service@motocarservice.com;
sklad@motocarservice.com;

https://motocarservice.com

https://motokari.com/